"IZAZIVAM LJUBOMORU, BORIM SE SA TIM OD MALENA" Stanija Dobrojević otvorila dušu o detaljima iz prošlosti, evo kroz šta je sve prolazila!

Autor:

Zabava

21.01.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević priznala da joj godina iza nje nisu bile nimalo lake.

"IZAZIVAM LJUBOMORU, BORIM SE SA TIM OD MALENA" Stanija Dobrojević otvorila dušu o detaljima iz prošlosti, evo kroz šta je sve prolazila!

Foto: Youtube printscreen

Jedna od najpoznatijih starleta Stanija Dobrojević u medijima je prisutna već godinama unazad, a kako je istakla gostujući u jednoj emisiji, taj period joj nije nimalo bio lak, jer se oduvek borila sa zlurudim komentarima, ali i sujetom koja vlada na estradi.

Naime, nekadašnja učesnica "Zadruge" otvoreno je govorila o lošim iskustvima, te i šta je sve proživljavala, sa čime se bori i dan-danas.

- Zlobu, ljubomoru, klevete, ružne komentare trpim odavno... Nije lako nositi se sa tim, ali ja se sa tim borim od malena i osnovne škole. Uvek sam bila đak sa svim peticama, uvek sam bila vrcava i dečaci su me voleli, nesvesno sam izazivala ljubomoru - rekla je Dobrojevićeva u "Magazinu In".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Stanija Dobrojević Magazin In

Katarina Grujić, koja je takođe bila gošća u pomenutoj emisiji, složila se sa Stanijom, ali kako ona smatra, veći problem jeste netrpeljivost koja vlada među kolegama na estradi.

- Slažem se da to datira od detinjstva, ali danas je tek probem u poslu i među pevačicama. Uvek je pitanje koja je bolja, lepša, skuplje obučena... Više bih volela da se koleginice više drže zajedno, kao što to čine muškarci... - istakla je pevačica.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Katarina Kaća Grujić Magazin In

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading