KAĆU GRUJIĆ PROZIVAJU DA JE PUKLA U AUSTRALIJI: Pevačica nakon navoda da je prodala samo OSAM karata za turneju najavila TUŽBU!

Autor:

Zabava

16.01.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić zbog većeg broja koncerata je pomerila turneju po Australiji za april.

KAĆU GRUJIĆ PROZIVAJU DA JE PUKLA U AUSTRALIJI: Pevačica nakon navoda da je prodala samo OSAM karata za turneju najavila TUŽBU!

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić

Kako pišu domaći mediji, Katarina Grujić primorana je da otkaže turneju po dalekoj Australiji, jer je navodno prodala samo osam karata. Naime, pevačica je trebalo da nastupi u Melburnu i Sidneju 13. i 14. januara, međutim, zainteresovanih za njene nastupe nije bilo, te je sve otkazano, piše Nova.

Kako su naveli organizatori, nastupi navodno nisu otkazani, već samo pomereni na proleće, i to zbog operativnih, odnosno tehničkih problema.

 

 

Tragom ove informacije, pozvali smo Katarinu, kako bi nam objasnika o čemu se radi i da li je istina da je za njen nastup zainsteresovano svega osmoro ljudi.

- Dobar dan, apsolutno nije istina. Nova će biti demantovana odmah, a verovatno i tužena, tako da je informacija o otkazivanju turneje zbog slabog interesovanja potpuno netačna. Turneja je pomerena za april samo zbog većeg broja koncerata koji su za tad zakazani. Sad bih imala tri nastupa, a u aprilu ću imati deset. U Australiji ću provesti mesec dana i obićićemo sve veće gradove. Verujem da će se i organizatori oglasiti i demantovati te natpise - istakla je Kaća Grujić za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading