PEVAČ NAKON NIZA ESTETSKIH KOREKCIJA PONOVO NA STOLU: Ljuba Perućica skidao salo, zatezao lice, a sada uživo pokazao kako radi ovo na telu!

Autor:

Zabava

20.01.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica ponovo se podvrgnuo promeni!

PEVAČ NAKON NIZA ESTETSKIH KOREKCIJA PONOVO NA STOLU: Ljuba Perućica skidao salo, zatezao lice, a sada uživo pokazao kako radi ovo na telu!

Foto: Republika.rs

Pevač Ljuba Perućica pre nekoliko godina, tokom pandemije koronavirusa zadobio je probleme sa viškom kilograma, zbog čega je odlazio na razne tretmane, kako za telo, tako i za lice, a sada je pratiocima na društvenoj mreži Instagram pokazao da je sada spremniji nego ikad da skine sve što mu se mesecima taložilo.

Perućica je nedavno priznao da je skidao salo na stomaku, zatezao kožu lica i korigovao podočnjake, a sada se ponovo našao u salonu za ulepšavanje.

 

Iako su mnogi pomislili da ponovo skida salo sa stomaka, Ljuba ih je preduhitrio, te je napisao da ovoga puta samo uklanja dlake sa tela.

Perućica ističe kako u svim ovim tretmanima ima neizmernu podršku supruge Katarine, te da uživa u tome da sebi i njoj bude šte lepši.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading