UREDNICA N1 PRIZNALA: Voz Soko je najbolja stvar koja mi se desila!

Autor:

Vesti

20.01.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Dragić, urednica N1 u objavi na Tviteru rekla koliko joj znači to što postoji brzi voz Soko.

UREDNICA N1 PRIZNALA: Voz Soko je najbolja stvar koja mi se desila!

Foto: Dimitrije GOll/Predsedništvo Srbije

soko

Maja Dragić urednica na tajkunskoj televiziji N1 podelila je sa svojim pratiocima očiglednu istinu, a to je da je brzi voz Soko, na kog su se mnogi predstavnici opozicije gotovo "obrušili" zapravo dobar i praktičan.

Da sve bude interesantnije, Dragićeva je to prikazala na svom ličnom primeru, rekavši kako je ovaj voz najbolja stvar budući da zahvaljujući njemu za 30 minuta može da stigne do svojih roditelja.

Soko mi je i dalje najbolja stvar koja nam se desila. Za 30 minuta vidim mamu i tatu - napisala je Dragić na Tviter. 

Republika

Foto: Maja Dragić/twitter printscreen

Tvit Maje Dragić

Podsetimo, 20. marta prošle godine, puštena je u saobraćaj brza pruga Beograd – Novi Sad, i do januara 2023, više od milion i 200 putnika izabralo je brzi voz Soko za putovanje između Beograda i Novog Sada.

Aleksandar Vučić prvi je srpski lider koji je ostvario srpski decenijski san - da zemlja bude povezana brzim prugama, što je konstatovao ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

 - Preko 1,2 miliona građanki i građana Srbije koji su koristili brzi voz između Beograda i Novog Sada za samo devet meseci, na najbolji način govore koliko će ove brzi vozovi biti popularni kada njima bude moglo da se ide do Subotice, Niša i Budimpešte - istakao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading