DARA KUPUJE JOŠ JEDAN STAN U BARSELONI! Pevačica ulaže u nekretnine, iskeširaće preko 300.000 EVRA!

Autor:

Zabava

19.01.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara oduševljena je Španijom.

DARA KUPUJE JOŠ JEDAN STAN U BARSELONI! Pevačica ulaže u nekretnine, iskeširaće preko 300.000 EVRA!

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara shvatila je da je najbolje da ulaže u nekretine, te je sebe počastila drugom po redu stanom u Barseloni. Naime, ona je krajem prošle godine kupila jedan stan u ovom gradu, a toliko je Španijom oduševljena da je odlučila da kupi još jedan.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dara ulaže u nekretnine u Barseloni

- Dara je zaljubljena u Barselonu. Prijaju joj energija tog grada, ljudi... Ona koristi svaki slobodan trenutak da tamo otputuje sa svojim sinom Kostom, koji je takođe oduševljen ovim gradom. Prijateljima se poverila da joj je kupovina stana u Španiji jedna od najboljih odluka u životu. Zato je prilikom svog poslednjeg boravka u Barsi obišla još nekoliko stanova u Barseloneti, delu grada koji je udaljen svega nekoliko minuta hoda od plaže. Posebno joj se dopao jedan od oko 70 kvadrata, koji košta preko 300.000 evra. Planira da ga kompletno uredi i da ga izdaje, te da od njega ubira mesečnu rentu. Ona ne želi da se o ovome priča u javnosti, jer se nikada nije hvalila nekretninama koje ima u svom vlasništvu. Dara mnogo radi i mnogo troši, ali je s godinama shvatila da je najbolje ulagati u kvadrate i da tu nema greške - rekao je izvor blizak pevačici za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading