VIRUS POKOSIO CELU ESTRADU: Nakon Nataše i Vojaža, još jedna pevačica se oglasila, temperatura je lomi! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni virus sve je jači, a poznate ličnosti apeluju na svoje pratioce da se čuvaju.

VIRUS POKOSIO CELU ESTRADU: Nakon Nataše i Vojaža, još jedna pevačica se oglasila, temperatura je lomi! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Pixabay.com

Nakon što je pevačica Nataša Bekvalac završila na hospitalizaciji, zbog bolesti i vursa koji ju je slomio, te je priključena non-stop na infuziju, oglasila se još jedna njena koleginica, koja ima istu muku. 

Naime, na društvenoj mreži Instagram Tina Ivanović objavila je stori, na kom je pokazala da joj temperatura prelazi 38, zbog čega je izuzetno zabrinuta. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tina Ivanović Instagram

Pored Tine i Nataše, i druge njihove kolege su u debelom problemu sa zdravljem, o čemu smo pisali prethodnih dana. 

- Nikada u životu ovo nisam osetila. Ljudi, kakva je ovo virusčina, svaka kost me neizdrživo bolim ja ne mogu da pomerim prst, oko, ništa... Temperatura divlja. Isuse, ovo je gore sto puta od korone - napisala je Nataša na Instagramu. 

Pevačica Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana prolazi kroz težak period u životu zbog virusa koji ju je uhvatio.

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen

Ćanu uhvatio virus

 

- Dragi prijatelji, želim od srca svima da se zahvalim na podršci, lepim rečima, razumevanju i svoj ljudskosti koju ste pokazali. Od Boga vam želim zdravlje. Ovaj virus, kako god se zvao, nemojte potcenjivati jer je užasno uporan i duplo vraća. Ja sam ga potcenila, misleći da mogu na nogama da ga rešim i kaznio me. Bolje sam Bogu hvala, ali još nisam skroz ozdravila. Kašalj nezapamćen, izbacivanje šlajm i sveukupna slabost još su prisutni. Glavobolja, temperatura i promuklost su prošli- napisala je Ćana i dala savet:

- Nemojte čekati da prođe samo na nogama. idite odmah kod lekara. Ovo se mora preležati. Voli vas vaša Ćana - poručila je pevačica uz stikere dve čaše koje nazdravljaju i srce.

Nakon Ćane, iste simptome kao i Natašu uhvatile su i Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Vojaž, zbog čega je odmah krenuo sa infuzijama. 

Foto: PrintscreenInstagram

Voyage Instagram

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading