ŠIJAN IZVEO BOJANU IZ PORODILIŠTA: Ponosni tata stigao u "Narodni front" po još jednog sina, usledio romantičan poljubac (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sina Zorana, Bojana i Mirko Šijan postali su roditelji malom Vukanu.

ŠIJAN IZVEO BOJANU IZ PORODILIŠTA: Ponosni tata stigao u "Narodni front" po još jednog sina, usledio romantičan poljubac (FOTO)

Foto: ATA Images

Mirko Šijan, Bojana Rodić

Bojana Rodić, supruga Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske, porodila se 16. januara i na svet donela još jednog dečaka, kom su srećni roditelji udelili ime Vukan. Ponosan tata se danas pojavio ispred GAK "Narodni front" kako bi sačekao svoju lepšu polovinu i novog sina i odveo ih u porodičnu kuću u Surčinu.

Šijan se do porodilišta dovezao besnim automobilom bele boje, a društvo su mu pravili prijatelji. Mladi tata hitrim koracima utrčao je u bolnicu, a ubrzo zatim izašao u pratnji svoje supruge Bojane i novog sina. Pozirajući kratko za pristune foto-reportere, Šijanovi su se i poljubili, a zatim seli u kola i krenuli put Surčina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading