LETE PARE NA SVE STRANE: Nadica Ademov prešla i Đanija, evri samo ispadaju iz ruku - za jednu pesmu zgrnula čak 2000 EVRA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.01.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica bakšiša, kako su je u javnosti prozvali, ne zna šta će sa parama.

LETE PARE NA SVE STRANE: Nadica Ademov prešla i Đanija, evri samo ispadaju iz ruku - za jednu pesmu zgrnula čak 2000 EVRA! (VIDEO)

Foto: TikTok/nino_djor

Nadica Ademov

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Nadica Ademov, ponosno nosi titulu "kraljica bakšiša", jer je za samo jednu pesmu uzela čak 2000 evra. Naime, pevačica je nastupala na jednom privatnom veselju gde su joj za svaki stih čašćavali šarenim novčanicama.

Snimak sa proslave se velikom brzinom proširio na socijalnoj platformi TikTok, a korisnici ove društvene mreže ne prestaju da komentarišu: "To je za mene lično iživljavanje. Ja moram pola meseca da radim za te pare", "Meni bi bilo sramota toliko da uzimam", "Ja se ubi od posla, pošteno da zaradim, a ovaj ko da ih našao na ulici", "Jedna njena pesma kao jedna moja plata pa ti završavaj fakultet", "Izbacuje brže nego bankomat"...

 

 

Inače, Nadica je nedavno govorila o privatnom životu i novom dečku, a priznala je da će uskoro stati i na ludi kamen.

- Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju - rekla je ona za Republiku na proslavi svog rođendana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading