ANDREANA ČEKIĆ SKINULA PERIKU! Pevačica godinama krije prirodnu kosu ispod veštačke, a evo kako izgleda u potpuno prirodnom izdanju (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić častila sebe odmorom, pa pokazala prirodan izgled na plaži.

ANDREANA ČEKIĆ SKINULA PERIKU! Pevačica godinama krije prirodnu kosu ispod veštačke, a evo kako izgleda u potpuno prirodnom izdanju (FOTO)

Foto: Printscreen RTV Pink

Andreana Čekić

Pevačica Andreana Čekić nedavno je spakovala kofere i otputovala na odmor u Dubai, te je tom prilikom iznenadila sve svojim prirodnim izgledom, koji retko viđamo kada je ona u pitanju. 

Naime, Čekićeva je odlućila da časti sebe luksuznim putovanjem, sa kojeg se pevačica odmah javila u šarenom bikiniju. Na račun njenog izgleda nizali su se mnogobrojni komentari, međutim, iako na sebi nije imala ni trunku šminke, svi su gledali u njenu prirodnu kosu, koju već godinama unazad skriva ispod perika.

 

 

Inače, pevačica je jednom prilikom izjavila da voli da nosi perike, jer ne mora da gubi vreme kod frizera, te da joj je tako lakše, ali i zbog činjenica da može da promeni imidiž kada god to poželi.

- Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a, ne daj Bože, zbog bolesti! Kao treće, zato što je to 'must-have' (engl. morate imati, trend). Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja - objasnila je pevačica pre nekoliko godina svima onima koji su se pitali zbog čega stalno nosi perike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading