KONAČNO PALO POMIRENJE! Željko Šašić sa ćerkom uživa na LUKSUZNOJ destinaciji, zagrljeni i srećni! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač definitivno izgladio odnose sa ćerkom.

KONAČNO PALO POMIRENJE! Željko Šašić sa ćerkom uživa na LUKSUZNOJ destinaciji, zagrljeni i srećni! (FOTO)

Foto: E-stock, printscreen instagram

O odnosu Željka Šašića i Sofije Šašića spekuliše se godinama unazad, a on je pre nekoliko meseci komentarisao kako nema nikakav odnos sa ćerkom. Ipak stvari su se promenile, te je tako Sofija prvo bila na koncertu Peđe Jovanovića na kojem je Željko bio specijalan gost, a sada su zajedno otišli na odmor u Dubai.

Foto: printscreen/instagram.com/sophiasasic

Željko Šašić i Sofija Šašić u Dubaiju

- Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada je birala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom - izjavio je Željko tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading