SANJA ĐORĐEVIĆ POKAZALA KUĆU KOJU PRODAJE ZA POLA MILIONA EVRA! Pevačica otvorila vrata svog LUKSUZNOG doma! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila kako izgleda velelepna vila u kojoj živi.

SANJA ĐORĐEVIĆ POKAZALA KUĆU KOJU PRODAJE ZA POLA MILIONA EVRA! Pevačica otvorila vrata svog LUKSUZNOG doma! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPRVA

Pevačica Sanja Đorđević odlučila je da proda svoju luksuznu kuću u Jajincima, a kako se navodi dom od 320 kvadrata prodaje za 525.000 evra. Kako je rekla jednom prilikom, ćerka već ima dovoljno godina da se odvoji od roditelja, te velelpnu kuću planiraju da zamene sa dva luksuzna stana.

- Kad je dete bilo malo, ova kuća je bila puna. Međutim ona je sad svoj čovek, nema smisla nas troje u kući. Naravno lepo je i nedeljni ručak i tako često da provodimo vreme, ali bolje u nekom manjem prostoru da živimo. Ćerka sad ima 31 godinu, svoj je čovek. Ćerka se u početku nećkala kad smo joj rekli za prodaju, ali posle je smekšala. Inače, ovaj prostor kolko treba finansijski da se održava, zeznuto je to, zato bolje da ona odabere nešto, a ako hoće da zadrži kuću nek zadrži - ispričala je Sanja za Republika.rs.

Pevačica je pre pet godina renovirala u potpunosti kuću, a tada je otvorila i vrata svog doma. Pokazala je da je terasa njen omiljeni kutak i da tu ima trač partije sa drugaricama koje joj često dolaze kako bi im ona kuvala.

S obzirom na to da je kuća velika i prostrana, Sanja ima i kućnu pomoćnicu koja joj pomaže u obavljanju svakodnevnih poslova.

- Kad su veliki poslovi, jednom u petnaest dana se peru svi prozori, i tada kućna pomoćnica dobije pomoć - otkrila je Sanja tada.

Kuća je veoma svetla, dominira bela bola i zlatni detalji. Podovi su od mermera, a svuda su slike i fotografije, kao i ikone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading