ISTINA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Otkrivena TAJNA čuvene pesme Vesne Zmijanac ''Svatovi'', jeziva TRAGEDIJA se krije iza ovih stihova!

Autor:

Zabava

15.01.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac peva o istinitom događaju.

ISTINA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Otkrivena TAJNA čuvene pesme Vesne Zmijanac ''Svatovi'', jeziva TRAGEDIJA se krije iza ovih stihova!

Foto: ATA Images

Pevačica Vesna Zmijanac skoro pola veka je na javnoj sceni, a njeni hitovi se pevaju i dan danas i znaju ih sve generacije. Ipak, jedna pesma se posebno izdvaja i to po stravičnoj tragedija o kojoj se govori u stihovima.

Naime, pesma ''Svatovi'' priča o istinitom događaju. O jednom ljubavnom paru koji je zadesila velika tragedija, a Vesna je peva sa puno duše i tuge u glasu.

Republika

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac pesma ''Svatovi''

- Čiji ono svatovi bez muzike poljem hode, čiji ono svatovi uplakani kolo vode, čiji ono svirači mesto pesme tugu poje, čiji ono svirači mesto para suze broje - glase stihovi ove numere.

Mlada je bila u drugom stanju, a ona i mladoženja su zajedno krenuli na probu venčanja. Međutim, usput su doživeli saobraćajnu nesreću u kojoj su nastradali oboje. Pesma je navodno posvećena njima, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading