BRITNI PONOVO DOŽIVELA NERVNI SLOM! Pevačica u javnosti pogubila konce, VIKALA nasred restorana i ponašala se MANIJAKALNO, njen suprug POBEGAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.01.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs ponovo pravi incidente u javnosti.

BRITNI PONOVO DOŽIVELA NERVNI SLOM! Pevačica u javnosti pogubila konce, VIKALA nasred restorana i ponašala se MANIJAKALNO, njen suprug POBEGAO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/TMZ

Pevačica Britni Spirs je navodno u petak većče ponovo doživela nervni slom u jednom restoranu u Los Anđelesu, a njen suprug Sem Asgari je napustio restoran. Oni koji su bili prisutni tvrde za TMZ da je Brini počea da se ponaša ''manijakalno'', kao i da je počela da priča nepovezano.

Ona je primetila da je ljudi oko nje snimaju, što ju je dodatno izrevoltiralo, te je jelovnikom pokušala da se sakrije. Sem je navono uznemiren njenim ponašanjem izleteo iz restorana, a Britni nekoliko minuta nakon njega, dok je račun regulisao momak iz obezbeđenja.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/TMZ

Britni Spirs u restoranu

Podsetimo, Britni je 2007. godine doživela javni nervni slom, nakon čega se godinama borila sa problemima mentalnog zdravlja, a kasnije i stresom prouzrokovanim 13-godišnjim starateljstvom koje je imala od strane svog oca. Zbog svega joj je navodno digajnostikovan bipolarni poremećaj, dok je na sudu i društvenim mrežama izjavila da su je protiv njene volje držali u ustanovi za mentalno zdravlje, kao i da su je terali da uzima lekove.

Spirs i Asgari venčali su se u junu 2022. u njenoj kući u Kaliforniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading