OTKRIVENO KO SU NAPADAČI NA SRBE U SARAJEVU: Policija ih pohapsila - terete ih za nasilničko ponašanje!

Autor:

Svet

15.01.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uahpšeni napadači na Srbe smešteni su u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

OTKRIVENO KO SU NAPADAČI NA SRBE U SARAJEVU: Policija ih pohapsila - terete ih za nasilničko ponašanje!

Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube/Najnovije vesti-Srbija

Napad na Srbe u Sarajevu

Sarajevska policija je identifikovala i uhapsila četiri osobe osumnjičene za napad na grupu Beograđana u jednom hotelu na Ilidži, potvrđeno je za bošnjačke medije.

Oni se terete za krivično delo nasilničko ponašanje.

Uhapšeni su E. B. (rođen 2003. godine nastanjen na području općine Novi grad Sarajevo), A. T. (rođen 1996. nastanjen na području Ilidže), H. D. (rođen 1995. nastanjen na području Ilidže) i E. H. (rođen 2000. nastanjen na području Vogošće), piše Kliks.ba.

Oni su smešteni u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tokom dana izvršiti kriminalistička obrada.

Grupa huligana sa fantomkama, podsetimo, napala je roditelje i decu iz Beograda koja su igrali na međunarodnom juniorskom turniru u fudbalu u jednom hotelu na Ilidži.

Na meti je bio jedan od roditelja koji je nosio zastavu na kojoj je ćirilicom pisalo "Zvezdara". 

Huligani su ga isprskali suzavcem, a kada su mu roditelji ostale dece skočili u zaštitu, napadači su izašli ispred hotela gde je došlo do tuče.

Jedan roditelj je izboden nakon čega je prebačen u Sarajevo na ukazivanje pomoći i tom prilikom su mu konstatovane lakše telesne povrede. Nakon toga se vratio u hotel.

Napadu je prethodio još jedan incident. Za vreme utakmice u sali hotela grupa osmogodišnjaka iz Splita skandirala je za vreme utakmice protiv srpskih vršnjaka "Ubij Srbina".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading