MOMČILO OTAŠEVIĆ SE RASPLAKAO U EMISIJI: Na OVO pitanje voditelja nije mogao da zaustavi suze! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.01.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slomio se!

MOMČILO OTAŠEVIĆ SE RASPLAKAO U EMISIJI: Na OVO pitanje voditelja nije mogao da zaustavi suze! (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen/Televizija E

Nakon što je nedavno u medijima odjeknula vest da se poznati glumački par Momčilo Otašević Jelena Perčin razvode nakon četiri godine braka, glumica je o o ovoj prekretnici govorila iskreno, ne skrivajući da joj je ovo težak životni period.

- Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan.Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - rekla je Jelena za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" i istakla da ima ogromnu podršku prijatelja.

- Od prijatelja sam dobila bezrezervnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celog života i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno", rekla je glumica i otkrila da li ju je strah.

- Strah me je samo bolesti. Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, nekako će biti. Nešto ću moći - bila je iskrena Jelena dok je Momčilo na ovu temu bio nem.

Republika

Foto: Youtube/Printscreen/Televizija E

Momčilo Otašević se rasplakao u emisiji

 

Ipak, gostujući kod kolege Božidara Zubera na "E" televiziji glumac je govorio o životu, poslu, a kada je stigao do porodice potpuno se slomio.

Kada ga je voditelj upitao nešto o sinu Jakši , Momčilo je zaplakao.

- Rastužio si me jer obično imam naviku da mu se javim kada dolazim. Hodam po kući, držim male prste i učim ih da naprave prve čvrste korake -  rekao je vidno uznemiren glumac.

Republika

Foto: instagram.com

Momčilo Otašević sa bivšom suprugom Jelenom

 

Da podsetimo, Jelena i Momčilo 2018. godine vezu su krunisali brakom na intimnoj ceremoniji u Crnoj Gori, a iste godine rodila im se ćerka Maša. Par je 2020. godine dobio i drugo dete, sina Jakšu.  Jelena iz prvog braka sa zagrebačkim preduzetnikom Kristijanom Babićem ima i ćerku Lotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading