NAJPOZNATIJA SRPSKA STRIPTIZETA DECI KUPOVALA KONDOME ZA ŽURKE: Branka Blek Rouz otkriva kako da smuvate oženjenog muškarca u Estradnom savetovalištu!

Autor:

Zabava

12.01.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija striptizeta Branka Blek Rouz otkriva najintimnije detalje o svojoj prošlosti.

NAJPOZNATIJA SRPSKA STRIPTIZETA DECI KUPOVALA KONDOME ZA ŽURKE: Branka Blek Rouz otkriva kako da smuvate oženjenog muškarca u Estradnom savetovalištu!

Foto: Republika TV

Branka Blek Rouz

U novoj epizodi ,,Estradnog savetovališta" cica sa naslovnice i najpoznatija balkanska striptizeta Branka Blek Rouz dala je odgovore na vaša škatljiva i intrigantna pitanja. 

Branka je bez zadrške i dlake na jeziku otkrila da je imala periode kada su joj se udvarali oženjeni muškarci, a onda je šokirala pričom o sinovima, kako se postavila prema njima kada su počeli da izlaze u grad. 

Kako smuvati oženjenog muškarca?

Foto: V. Lukić

Branka Blek Rouz

 

- Nikako, manite se oženjenih i zauzetih muškaraca, jer samim tim ne vrednujete sebe, ne treba da budete zamena, niti da mu se mešaš u brak ili vezu. 

- Svojim sinovima kada su stupili u pubertet, kupovala sam kondome, da ponesu na te žurke, ne znam šta može da im se desi.

Ukoliko ste propustili neku epizodu ,,Estradnog savetovališta", sve epizode možete pronađi klikom OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading