"NISAM SPONZORUŠA, ALI VOLIM PARE, NAŠLA SAM LAKŠI NAČIN DA ZARADIM" Anja Todorović šokirala izjavom u emisiji "Estradno savetovalište" (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi emisije ,,Estradno savetolište" bivša zadrugarka Anja Todorović odgovara na vaše probleme!

Imate problem koji želite da rešimo sa poznatim ličnostima?

Na našu mejl adresu estradnosavetovaliste@republika.rs možete poslati vaš problem ili nedoumicu, koju ćemo rešiti sa poznatim ličnostima!

Anja je otkrila da su joj bivši momci tražili provokativne fotografije da im šalje, kao i da vode intimne odnose preko kamere.

Foto: Republika TV

Anja Todorović u emisiji ,,Estradno savetovalište"

 

- Tražili su mi slike, ima budala koliko hoćeš, ali gde ja da golu sliku šaljem, da se proslavim, nemam te eksplicitne snimke, ne razumem ni te devojke koje šalju to. Mene će pre deca saletati. 

Kupila sam psa da muževa majka ne bi dolazila kod nas, jer ima fobiju od njih...

- Tako je! Apsolutno podrška! Mi žene sa tim majkama slabo tu, od trećeg dečka nije bilo to kako treba. Ja poštujem svačije roditelje, nikada nisam ulazila u neke svađe, kako god i šta god rekao neko za mene, ne volim te smicalice, ako ja nisam dobra sa tvojim roditeljima, ti treba - rekla je Anja i dodala:

Foto: Republika TV

Anja Todorović

 

- Nisam bila prihvaćena, mislim da nikada neću ni biti prihvaćena. Oni imaju pse, pa ih se ne plaše, ali ne bih terala. Ja sve praštam, ja sam kao boginja. Zlim svekrvama bih poručila da mi nisu jasne te što pokušavaju sinove da okrenu, nisu mi jasne. 

Moja devojka nema Instagram, Snep i TikTok, problem je nastao kada je krenula mene da tera da deaktiviram sve mreže, kako bi bila sigurna da je ne varam. 

- Ne možeš ti ništa sprečiti, ako hoće da te vara, nek te vara. Ja nikada ne bih ugasila nikada ni zbog koga društvene mreže. Našla sam sebi lakši način da zaradim, ako ti misliš da me sputavaš, igumane, samo putuj i ne misli na manastir. Sad će ove da krenu da sam sponzoruša, ja samo volim da imam pare, nisam sponzoruša, mogu da ga izdržavam, ali mi to nije muškarac, bar da smo jednaki. 

Foto: Republika TV

Anja Todorović

 

Pomirila sam se sa bivšim da bih ga iskoristila za odnose, on misli da ga volim, nakon što je iospao đubre, a ja sam samo htela da ga ostavim i vratim mu za sve. 

- Ja ne bih tako vraćala, ti si mu pričinila zadovoljstvo. Ja sam mnogo osvetoljubiva, kad me povrediš onda ne prezam, mogu da uradim sve. Jedan je ništa, ne znam šta bih napravila, mene bolje da ne pitaš za to, ne bih mu opet pričinila zadovoljstvo da spava sa mnom. Najveća greška mu je što ne spava više sa mnom. Muškarci koji su bili sa mnom, njima je najveća bol što nisu sa mnom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading