GOGA SEKULIĆ PRIZNALA SVE O SUSRETU SA BIVŠIM: "Volim Uroša, samo me zanima budućnost"

Autor:

Zabava

05.01.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić progovorila o raskidu sa Urošem Domanovićem.

GOGA SEKULIĆ PRIZNALA SVE O SUSRETU SA BIVŠIM: "Volim Uroša, samo me zanima budućnost"

Foto: Instagram.com

Pevačica Goga Sekulić nedavno je ponovo uhvećena sa bivšim Urošem Domanovićem, sa kojim ima dete. Pevačica je do sada krila istinu 

Iako je ove godine obelodanila da nije više sa bivšim partnerom Urošem, Goga kaže da je ovo bila izvanredna godina za nju.

Foto: Instagram.com

Uroš Domanović i Goga Sekulić

 

- Ova godina je bila lepa u svakom pogledu. Svi mi imamo lepe i manje lepe trenutke u životu. Ne želim da idem unazad, samo me zanimaju budućnost i lepi trenuci sa sinom i porodicom. Volim Uroša i poštujem. On je otac mog deteta i tako će uvek biti. Naravno, odlična je bila i na poslovnom planu, nekoliko singlova kao i dosta nastupa. Izdvojila bih “Koncert hitova 2000” na Kalemegdanu pred više od 10.000 ljudi gde sam dočekana od publike fantastično. To je veliki doživljaj i događaj - priznala je iskreno pevačica.

Foto: Instagram.com

Uroš Domanović i Goga Sekulić

 

Na pitanje da li je spremna za novu ljubav, odgovorila je sledeće:

- Ne razmišljam o tome, neka se desi spontano. Kako vreme prolazi, samoj sebi se dopadam. Mnogi su drugačiji na televiziji i privatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading