PROGNOZA VREMENA DO KRAJA JANUARA: Za Božić temperature u plusu, a evo kada možemo očekivati sneg

Autor:

Vesti

05.01.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenska prognoza za Božić, 7. januara 2023. godine, navodi da nas očekuju prijatni dani "u plusu".

PROGNOZA VREMENA DO KRAJA JANUARA: Za Božić temperature u plusu, a evo kada možemo očekivati sneg

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Za Božić vremenska prognoza najavljuje minimalno pet, a maksimalno 13 stepeni Celzijusa, i dan nakon praznika, 8. januara, biće slično vreme. Taj vikend biće, prema vremenskoj prognozi, vedar i pretežno sunčan a naoblačenje sa kišom stiže u ponedeljak.

Prema dugoročnoj prognozi RHMZ, do kraja januara čeka nas uglavnom prijatno vreme, i tokom dana će temperatura pretežno biti iznad nule, prenosi Mondo.

Hladnija jutra su u periodu od 8. do 16. januara 2023, kada će minimalna temperatura biti ispod nule. Osim toga nas čekaju prijatna, sveža jutra a temperatura će se spustiti do nule samo krajem meseca, prenosi Mondo.

Mogućnosti za sneg ima 15. januara, i opet poslre 25. januara ove godine. Stiže još jedan neuobičajeno topli talas za januar mesec, pa će tako od 18. januara maksimalna dnevna temperatura rasti i do 12 stepeni.

Od 22. januara očekuje se pad, do 26. kada će temperatura biti oko četiri stepena, da bi zatim krajem meseca živa tokom dana išla opet do 12 stepeni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading