"JA SAM SE PONELA PATRIOTSKI, A ON JE POLUDEO" Maja Nikolić žestoko oplela po Semiru Džankoviću, prisetila se STRAVIČNE DRAME na "Farmi": Dobio je šta je zaslužio!

Autor:

Zabava

03.01.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Semir Džanković fizički je napao Maju Nikolić zbog patriotskih pesama, te potegao i nož na nju i tako disvalifikovan iz rijalitija.

"JA SAM SE PONELA PATRIOTSKI, A ON JE POLUDEO" Maja Nikolić žestoko oplela po Semiru Džankoviću, prisetila se STRAVIČNE DRAME na "Farmi": Dobio je šta je zaslužio!

Foto: ST/ Nikola Mutić, TV Pink

Velika prašina se digla oko Semira Džankovića i njegovog sinoćnog pojavljivana u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Naime, pevač je veliku pažnju privukao svojim učešćem u muzičkom šou programu "Pinkove zvezde", nakon čega je učestvovao i u šestoj sezoni rijalitija "Farma" iz koje je diskvalifikovan zbog govora mržnje prema Srbima.

Podsećanja radi, njegova tadašnja cimerka u rijalitiju, pevačica Maja Nikolić, pevala je pesmu "Tamo daleko", što je iz Semira iz nepoznatog razloga izbacilo iz takta, te je fizički nasrnuo i potegao nož na nju, te istakao da će joj "je*ati srpsku decu". Protiv njega su tada navodno podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje, pokušaja ubistva i pretnji ubistvom farmerima.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Nikolić

Ovim povodom pozvali smo Maju Nikolić, koja se u razgovoru za Republiku prisetila haotične situacije iz rijalitija, te istakla da je Džanković tada dobio šta je zaslužio.

Nisam imala pojma da je Semir u takmičenju jer sam bila na putu. Taj događaj se desio davno na "Farmi". Sećam se da je on skočio na mene i da se osetio isprovociranim jer sam pevala srpske pesme. Nije bila moja namera da bilo koga provociram, a što je on poludeo, ja ne znam. Znam samo da takvo ponašanje s njegove strane, niti bilo čije, više nikad ne treba da se ponovi. Tamara Đurić se muški ponela tada i stala je u moju odbranu. Ja sam patriota, ali nikad ne bih provocirala nekoga ko je druge nacije ili vere. Semir je pretio i nasrnuo zbog čega ga je produkcija odmah diskvalifikovala. To je i zaslužio - poručila je Maja za Republiku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Semir Džanković Zvezde Granda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mumi

03.01.2023 16:31

On se i dalje javno pojavljuje??? On psuje srpsku decu i dalje je javna licnost.Pa sta je ovo,dokle ce te nas ponizavati. Neka i pobedi. Pljunite na nas.