ON JE PRVI LJUBAVNIK KOG JE SRBIJA UPOZNALA U RIJALITIJU: Takmičar "Zvezde Granda" varao ženu sa koleginicom, družile se i pile kafu - ovo su detalji ŠOK PRELJUBE (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Semir Džanković i Gabrijela Pejčev bili su nerazdvojni tokom "Farme", iako je on već bio oženjen i otac dvoje dece.

ON JE PRVI LJUBAVNIK KOG JE SRBIJA UPOZNALA U RIJALITIJU: Takmičar "Zvezde Granda" varao ženu sa koleginicom, družile se i pile kafu - ovo su detalji ŠOK PRELJUBE (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Pevač Semir Džanković iz Novog Pazara sinoć se pojavio u novom izdanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", te se tako ponovo vratio na javnu scenu nakon dugogodišnje medijske iligale zbog skandala koji su ga svojevremeno pratili.

Naime, kako je Republika već pisala, Džanković je odranije poznat javnosti kao učesnik "Pinkovih zvezda", a zatim i u šestoj sezoni rijalitija "Farma", iz koje je diskvalifikovan zbog govora mržnje prema Srbima. Protiv njega su tada navodno podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje, pokušaja ubistva i pretnji ubistvom farmerima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Gabrijela Pejčev i Semir Džanković

Međutim, to nije jedini skandal koji je pratio Semira. Kroz rijaliti, Semir je bio ispraćen i zbog svoje romanse sa koleginicom Gabrijelom Pejčev. Kako se tada naširoko pisalo, njihov odnos datira još od "Pinkovih zvezda", gde su zajedno učestvovali, iako je Džanković u to vreme već uveliko bio oženjen i imao decu.

Pevač je ove navode potvrdio i tokom borakva na "Farmi", istakavaši da je svoju suprugu Sanelu prevario samo jednom, i to sa Pejčevom, kao i da je njegova žena sa tim već bila upoznata. Da stvar bude gora, njih dve su se čak i družile, a stvar je eskalirala kada je pronašla poruke u telefonu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Gabrijela Pejčev i Semir Džanković

- Moj telefon se otključava otiskom mog prsta, a Sanela je to uradila dok sam spavao. Uzela mi je prst, povukla preko senzora, otključala telefon i našla poruke od Gabrijele. Odmah me je probudila i nastala je žestoka svađa, u besu mi je svašta rekla. Kad je došla sebi, postavila mi je ultimatum da biram između nje i Gabrijele, a ja sam naravno izabrao svoju ženu, jer je volim. Svestan sam da sam pogrešio. Skupo sam platio tu najveću grešku u životu - izjavio je tada Džanković, a Gabrijela je nakon rijalitija pala u depresiju i takođe se povukla iz javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading