DA LI JE MOGLO ORIGINALNIJE? Seksi iz Crnog Ceraka otkrio šta želi za Novu godinu (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.12.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodela MAC nagrada održava se 25. i 26. januara 2023. godine u Štark Areni.

DA LI JE MOGLO ORIGINALNIJE? Seksi iz Crnog Ceraka otkrio šta želi za Novu godinu (VIDEO)

Foto: Promo

Crni Cerak, sastav koji iz dana u dan broji sve veću bazu fanova širom regiona, na oduševljenje mnogih, nastupiće na regionalnoj manifestaciji dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet 26. januara u beogradskoj Štark Areni.

Tim povodom, ali i glasanja publike koja putem zvaničnog YouTube kanala MAC-a bira najbolje u čak 20 kategorija, Seksi iz pomenutog sastava, 2023. godinu najavio je kao godinu Crnog Ceraka, dok je fanovima poželeo "da svima sve dođe na svoje".

Koja je njegova novogodišnja želja pogledajte u videu:

MAC powered by MaxBet se održava 25. i 26. januara u organizaciji Skymusica, a svoje učešće potvrdili su i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matić, Milica Pavlović, Aco Pejović, Devito, Amna, Nucci, Teodora, Nikolija, Zera, Voyage, Mimi Mercedez, Mahrina, Coby, Lacku, sastav 2Bona, Sajfer i Albino.

Ulaznice za najveći muzički spektakl godine dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.

Republika

Foto: Promo

Music Awards Ceremony (MAC) 25. i 26. januara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading