TONČEV NAPRAVIO HAOS NA SEDNICI FSS: Burno u Savezu posle Mundijala u Kataru!

Autor:

Sport

27.12.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene viđene su na sednici Izvšnog odbora FSS.

TONČEV NAPRAVIO HAOS NA SEDNICI FSS: Burno u Savezu posle Mundijala u Kataru!

Foto: Starsport

Novica i Stanislav Tončev

Novica Tončev, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, pojavio se na sednici iako, prema sopstvenim rečima, nije dobio poziv, a na njoj je izneo teške optužbe na račun čelnih ljudi Fudbalskog saveza Srbije.

Na sednici je trebalo da se raspravlja o učinku na Mundijalu u Kataru, a Tončev je došao na sednicu i zahtevao da se obelodani na šta je sve trošen novac u Kataru, kao i kome je sve FSS plaćao boravak u hotelima tokom Mundijala.

Najteže optužbe Tončev je izneo na račun selektora Dragana Stojkovića Piksija, a ništa bolje nisu prošli ni Nenad Bjeković, Jovan Šurbatović i Stevan Dika Stojanović.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije


Tončev je već pre par dana najavio da će doći na sednicu i postavljati neugodna pitanja, tako da se za ovaj nastali haos znalo još početkom nedelje. Iako su mnogi pretpostavljali da do ovoga neće doći, Tončev se ipak pojavio u Staroj Pazovi i napravio pravi haos.

Podsetimo, Tončev nije putovao u Katar na Svetsko prvenstvo u fudbalu, pa je vrlo moguće i da je to razlog njegovog ovakvog ponašanja.

Sednica u Staroj Pazovi počela je oko 13 sati, a na dnevnom redu nalazi se i izveštaj Stevana Stojanovića, direktora "A“ reprezentacije, izbor najboljih u 2022, finansijski izveštaj...

Podsetimo, reprezentacija Srbije je takmičenje u Kataru završila u grupnoj fazi, pošto je u mečevima sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom osvojila jedan bod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading