SEVERINA ĆE ZAVRŠITI NA LEČENJU ZBOG NOVOG SNIMKA: Numerolog otkriva sve skandale 2023. godine, estradnjacima se drma tlo pod nogama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivka numerolog za Republiku otkriva šta očekuje naše poznate ličnosti u Novoj 2023. godini.

SEVERINA ĆE ZAVRŠITI NA LEČENJU ZBOG NOVOG SNIMKA: Numerolog otkriva sve skandale 2023. godine, estradnjacima se drma tlo pod nogama! (VIDEO)

Foto: Republika TV, ATA Images, RTV Pink printscreen

Poznate ličnosti uglavnom vole da čuju šta im to brojevi u numerologiji predviđaju za naredni period. S toga, za Republiku u novogodišnjem intervju govori Ivana numerolog, koja nam je otkrila kakvi nas skandali čekaju u 2023. godini.

Ceca Ražnatović se seli iz Srbije

- Ja sam bila ubeđena da će izbaciti album, ona to uvek izbaci u junu kada je rođendan. Sada bi bilo dobro da bude proleće, a ne jun, ja to pričam numerološki, ona sada radi nešto što nije svojstveno njoj, zato treba izabrati najbolji momenat, april ili maj. Njoj se vidi promena mesta boravka, Grčka, pored vode, taj njen čuveni Kipar. Ne znam šta bi moglo da je odvuče tamo, ne mislim na odmoru, nego preseljenje u drugu zemlju.

Foto: Blic TV

Ceca Ražnatović kuća na Kipru

Ana Nikolić je emotivno nestabilna zbog Raste

- Ja očekujem za Anu konačno pravog muškarca, od 10. marta njena Venera ulazi u sedmo polje, što znači novi muškarac. Ona će Rastu ostaviti na miru, kada se bude pojavio novi muškarac. Kada nije emotivno stabilan, ona sve iskali na njemu. Tako da oni ostaju u odnosima korektnim, ali u nekim ne idealnim, ali približno idealnim kada bude našla partnera - govori Ivana i dodaje o Aninim porocima:

- To se vidi kada neko ima porok, ona ima lošu karma. Ona može da donese i porok, i loš odabir partnera, ona je svega začačkala pomalo, ali videćete njenu promenu, čak će i fizički izgled poprimiti rasne, zdrave žene, jer ona sada ne izgleda tako. 

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Severina će završiti na lečenju zbog novog snimka

- Njena pesma je skandal, to je osetljiva tema, ja sam Srpkinja i ne volim da neko dira našu svetinju. Svi znamo kako se ponela prema našem irineju. Dovoljno je skandalozan spot ,,Verujem u Boga", ne bih da se mešam u te stvari, ali ako si vernik, ne možeš pljuvati po irineju koji je pravoslavne vere. Skandali će biti u krugu porodice,  njen bivši partner je za sve bio u pravu što je govorio, apsolutno. Severina ima momenat voljenja okultnog. Ja ne govorim, ne preciziram, ali jedan momenat okultnog da se voli. Ja ću ti reći jedan podatak, ona će biti jako loše u junu i julu, kada je psihomentalno stanje u pitanju, može da završi na lečenju u ustnaovi - priča Ivka i dodaje:

Foto: ATA Images

Severina

- Ona se u ovim godinama ponaše kao razvratna, šteta, lepa žena, a ovako loša priča. Ništa nije dobro. Stoji neki skandal pred taj nervnirni slom, jeste ono u broju 6, a u numerologiji je to muškarac i može da bude novi video snimak njen. 

O kojim još poznatim ličnostima je Ivka govorila i šta nas čeka, možete pogledati u video snimku koji se nalazi na početku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading