"ODVALIO BIH MU ŠAMARČINU, DA SAM ZNAO" Miloš Biković uplašio sve izjavom zbog ove objave!

Autor:

Zabava

29.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna reakcija Miloša Bikovića iznenadila je mnoge.

"ODVALIO BIH MU ŠAMARČINU, DA SAM ZNAO" Miloš Biković uplašio sve izjavom zbog ove objave!

Foto: youtube.com/printscreen

Naš proslavljeni glumac Miloš Biković je za vrlo kratko vreme postao prepoznatljivo lice i jedan od najuspešnijih glumaca sa ovih prostora. Ipak, ovaj 34-godišnji glumac je na našoj filmskoj i televizijskoj sceni prisutan već skoro dve decenije.

Ako pitate mnoge ljubitelje filma, verovatno bi vam rekli da je uloga Tirketa u filmu "Montevideo" njegova prva, međutim, istina je malo drugačija.

Foto: Instagram.com printscreen/bikovic

Miloš Biković

 

Naime, prva veća uloga za Miloša Bikovića došla je u ostvarenju "Stižu dolari", kada je bio školarac.

Biković je tumačio sina Dragana Jovanovića i Branke Pujić i u seriji je kao tinejdžer pravio razne nestašluke koji su karakteristični za te godine. Međutim, ono što je posebno za ovaj lik je da je imao poprilično karakterističnu frizuru, a nekoliko puta tokom snimanja serije kosa mu je bila farbana, te je u nekim kadrovima imao crvene, a u drugim ljubičaste pramenove.

Foto: ATA Images

Miloš Biković slike

 

- Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete! Ali, to je bila poenta. Čudno je kada vidiš... Šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru? - prokomentarisao je otresito Biković jednom prilikom snimak iz serije.

Taj lik otvorio mu je vrata za dalju karijeru. Nakon ove serije, završio je i u seriji "Bela lađa", da bi malo potom započeo saradnju sa Draganom Bjelogrlićem. Prvo je imao malu ulogu u seriji "Vratiće se rode", nakon čega je i zaigrao na filmu. I to kakvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading