FALKAO SPREMAN ZA NAPREDAK: Vredno se sprema za prolećne mečeve!

Autor:

Sport

29.12.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niški fudbalski okrug zna ko je merošinski Falkao.

FALKAO SPREMAN ZA NAPREDAK: Vredno se sprema za prolećne mečeve!

Foto: Privatna arhiva/Danijel Ponoševac

U poslednjem kolu Nišavske okružne lige ekipa Rada ugostila je Moravac. Domaći tim poražen je rezultatom 3:2.

Republika

U tom meču svoj prvenac u sezoni postigao je Danijel Ponoševac (31) poznatiji kao Falkao. Ponoševac je član kluba iz Merošine od starta ove sezone. Pre toga nastupao je  za Novoselac koji je osnovan 2020. godine.

Novoselac je u sezoni 2021/2022 zajedno sa Falkaom izborio plasman iz Druge u Prvu Nišku ligu. Ponoševca je posle put odveo u Rad iz Merošine sa kojim ove godine nastavlja takmičenje u Nišavskoj okružnoj ligi.

 

Strpljivo je čekao svoju priliku sa klupe i na kraju je dočekao u poslednjem meču pred zimsku pauzu. U tadašnjem porazu od Morave Falkao je bio jedan od boljih igrača na terenu. Pored postignutog gola bio je jedan i od činioca akcije za postizanje drugog.

Falkao se u toku zimske pauze intenzivno priprema za nastavak prvenstva. Redovan je na svim terminama u hali i nada se da će na proleće sa svojim timom uspeti da izbori opstanak.

Za sada nema ponuda iz drugih klubova, ali i ukoliko ih bude, verovatno će izabrati ostanak u Radu kako bi pomogao drugarima u nastavku prvenstva. Pominje se i mogućnost da popularni Falkao zaigra i na parketu, ali će period posle praznika doneti informaciju da li će pored fudbala igrati i mali fudbal.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading