SVADBE POZNATIH U 2022. GODINI: Koja mlada je bila najlepša, ko je iskeširao najviše novca i bio veliko iznenađenje! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.01.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošla godina vrvela je od svadbi i proslava poznatih ličnosti.

SVADBE POZNATIH U 2022. GODINI: Koja mlada je bila najlepša, ko je iskeširao najviše novca i bio veliko iznenađenje! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Kako prethodnih godina zbog pandemije koronavirusa nije bilo moguće organizovati velike svadbe, u 2022. godini usledila je erupcija venčanja, a i mnoge poznate ličnosti stale su na "ludi kamen". 

Mnoge svadbe poznatih privukle su veliku pažnju, a mnogo se spekulisalo i o tome koliko su poznati iskeširali za svoj "najdivniji dan" u životu", koja mlada je bila najlepša, ali i gde je bila najbolja atmosfera. 

Katarina Grujić i Marko Gobeljić nisu štedeli novac

Iako se krajem 2021. godine udala za svom izabranika Marka Gobeljiću, imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, na kom su prisustvovali samo najbliži, Katarina Grujić i fudbaler odlučili su da naprave veliku svadbu, za sve one koje nisu mogli da pozovu tokom pandemije koronavirusa. 

Naime, Katarina i Marko su prvo izgovorili sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save, dok je slavlje za 500 gostiju bilo upriličeno u jednom beogradskom hotelo. Mediji su preneli da je Goblejić mladu "kupio" za 5.000 evra, dok je samo večanica albanskog dizajnera Valdrina Sahitija navodno koštala 20.000 evra. 

Republika

Foto: Republika.rs/M. Pantić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Svadba sina Radiše Trajkovića Đanija okupila celu estradu

Nakon što je oženio mlađeg sina Marka Trajkovića, prošle godine, pevač Radiša Trajković Đani u 2022. godini doživeo da napravi veliku svadbu svom prvencu Milošu, koji se na večnu ljubav izabranici Nini zakleo prvo u Hramu Svetog Save, a slavlje je organizovano u jednom beogradskom hotelu. 

Nina i Miloš Trajković još prethodne godine dobili su sina Nikolu, Đanijeve supruge Slađe, bio glavna atrakcija na svadbi. 

Svadba Đanijevog sina okupila je većinu pripadnika folk scene u Srbiji, zbog čega je privukla veliku pažnju. 

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ

Miloš i Nina Trajković sa izabranicom

Mia Borisavljević i Bojan Grujić napravili duplo slavlje

Nakon što su dobili dve ćerke Emu i Teu, Mia Borisavljević i Bojan Grujić odlučili su da izgovore sudbonosno "da" na jednom beogradskom imanju. U isto vreme estradni par je napravio i krštenje mlađoj ćerki, kojoj su takođe tog dana proslavili i rođendan. 

Mia je odlučila da napravi svadbu za najuži krug prijatelja i porodice, pa su tako na njenom venčanju bile samo koleginice: Višnja Petrović, Marina Visković i Katarina Grujić.

Mirko Šijan i Bojana Rodić napravili svadbu za pamćenje

Pevačica Goca Božinovska u ovoj godini je oženila sin Mirka Šijana sa Bojanom Rodić, koja joj je podarila unuka Zorana, a drugi naslednik je na putu. 

Na svadbi sina poznate pevačice ispoštovani su svi tradicionalni običaji, pa se tako cela porodica Šijan  od ranog jutra uputila put Titela kako bi ispoštovala sve običaje. Porodica Rodić u luks renovinarnoj kući primila je veliki broj gostiju, a Bojanine sestre Bogdana i Nataša bile su najveselije. 

Nakon što je Mirko pucao iz puške i iz prve pogodio jabuku, usledilo je okupljanje kako bi Šijan video svoju mladu Bojanu Rodić. Bojana je izašla u raskošnoj haljini i na glavi je nosila krunu. Šuška se da je Mirko mladu kupio za 50.000 evra.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirko Šijan i Bojana Rodić

OŽENIO SE SIN ŠABANA ŠAULIĆA

Sin pokojnog "kralja narodne muzike" Šabana Šaulića i generalni konzul Srbije u Cirihu Mihajlo Šaulić stao je na "ludi kamen" sa svojom trudnom izdabranicom Marinom krajem septembra 2022. godine.. 

Mladenci su se potrudili da sve izgleda savršeno za njihov poseban dan, pa je tako i dekoracija bila specijalno napravljena.

Ispred ulaza nalazi se zid sa belim ružama i zlatnim slovima ispisani su njihovi inicijali. Tu se nalazi i crveni tepih kojim su prošetali mladenci. Pored toga i unutrašnjost izgleda neverovatno. Sve je u beloj i zlatnoj boji, a na sredini podijuma nalaze se inicijali Mihajla i Marine.

Okupljanje svatova je izazvalo veliku pažnju okupljenih novinara, jer su se pojavila poznata imena srpske estrade. Tu je bila Šabanova kuma Zorica Brunclik, s mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali i u pratnji ćerke i zeta, kao i Hasan Dudić, Rade Vučković, i mnogi drugi.

Republika

Foto: instagram.com/sunaj_ibraimović

svadba sina Šabana Šaulića

Zvezda Granda i bivši zadrugar oženio 13 godina mlađu 

Kako pevač Mišel Gvozdenović nikada nije mnogo govorio o svom privatnom životu, mnogi su se iznenadili kada je ove godine stao na "ludi kamen", zbog čega je on bio veliko iznenađenje. 

On je u elegantnom odelu izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Jani, dok je ona zablistala u beloj venčanici. Interesantno je da je Jana 13 godina mlađa od pevača, što ovom paru nije predstavljalo problem.

Republika

Foto: instagram.com/miselgvozdenovicofficial

svadba sina Šabana Šaulića

INDI ARADINOVIĆ SE UDALA U TAJNOSTI 

Indi Aradinović iznenadila je sve kada je u oktobru 2022. godine otkrila da se udala u krugu najbližih.

Iako je neretko govorila o svom vereniku koji živi daleko od Srbije, ovaj važan trenutak je sakrila od očiju javnosti.

Opštinsko venčanje i proslava u krugu porodice održana je u jednom prestoničkom restoranu, a neki detalji su ipak dospeli u medije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading