OGLASILA SE KATARINA NAKON VESTI DA SE UDALA ZA DARKA LAZIĆA: Sija od sreće, a evo gde je otputovala sa pevačem (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić i Katarina se ne odvajaju nakon navodnog venčanja

OGLASILA SE KATARINA NAKON VESTI DA SE UDALA ZA DARKA LAZIĆA: Sija od sreće, a evo gde je otputovala sa pevačem (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Darko Lazić i Katarina

Popularni pevač Darko Lazić, navodno se oženio u četvrtak 8. decembra svojom devojkom Katarinom u opštini Novi Sad, međutim, pevač i njegova izabranica još uvek ništa nisu potvrdili za javnost.

Naime, Katarina se sada oglasila putem svog Instagram profila i objavila sliku sa Darkom, ali i snimak s njegovog nastupa.

Sudeći po fotografiji, Darko i Katarina su srećni i nasmejani, a može se videti da se posle navodnog venčanja ne odvajaju. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Darko Lazić i Katarina u Mostaru

Katarina je u opisu fotografije stavila samo srce, a osim da se topi u Darkovom zagrljaju, ništa drugo se ne može zaključiti na osnovu objave.

Na Darkovoj ruci se ne vidi burma, te je moguće da je venčanje prošlo bez ovih bračnih simbola.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Darko Lazić i Katarina

Podsetimo, juče se za Republiku oglasio Lazićeva rođeni brat Dragan koja je istaklao da nije čuo ništa za njihovo venčanje:

- Darko i ja se nismo čuli vise od nedelju dana. On jeste lud, ali ne znam da li je bilo venčanja. Valjda bi mi kao bratu nešto rekao. On i Kaća su na putu, koliko znam, ovde nije dolazio. Mada, kod njih se nikad ne zna! Kad se čujemo znaću detalje, za sad mi se ne javlja. Nisam se ni sa majkom čuo, bar bi ona nešto rekla da zna - istakao je Dragan za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading