FOLKERKA UPALA NA SLAVLJE! Publika ostala u šoku zbog jedne stvari: "Zašto ovoliko VRIŠTE" (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.12.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojka Mitrović Ćana napravila haos na jednoj proslavi

FOLKERKA UPALA NA SLAVLJE! Publika ostala u šoku zbog jedne stvari: "Zašto ovoliko VRIŠTE" (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

Poznato je da pevačica Stanojka Mitrović Ćana je redovna na privatnim veseljima, pa se sada pojavila na jednom 18. rođendanu, a slavljenik nije mogao da dođe sebi od sreće.

Naime, punoletstvo je proslavljeno u Derventi, a kako se Ćana pojavila iznenada, slavljenik je bio van sebe. 

Dok su gosti slavili, Ćana se samo odjednom pojavila na vratima i odatle zapevala. Gosti nisu mogli da veruju šta se dešava, te su počeli da vrište nakon što su je ugledali.

Foto: Instagram/printscreen

Stanojka Mitrović Ćana

„Srpska majka, sestra, prijatelj, sve si ti“, poručila joj je koleginica Goca Lazarević, dok se komentari fanova poput „Ćano, kraljice"... Međutim, bilo je i onih kojima nije jasno šta se desilo, pa je ispod bilo komentara: „Što ovoliko vrište?, Ništa mi nije jasno“.

 

 

Pevačica je nedavno izjavila da normalan odlazak na veselje više i ne pamti. Nedavno je podsetimo, kamionom došla na jednu svadbu.

– Ima sigurno jedno pet, šest godina,možda i više da skoro ne dođem na veselje onako kao sve moje kolege, da uđem, sednem, popijem kafu,uvek ulazim sa nekih neobičnih mesta, prevoznih sredstava, stepeništa – rekla je Ćana za Grand.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading