FUTA SE ZATVORIO U STAN, NIKOME NE OTVARA VRATA: Komšinica otkrila detalje iz DOMA TUGE, otac pokojnog Laće nem od bola, sakrio se od svih (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija za tragedijom zadesila je porodicu Tucaković-Radulović.

FUTA SE ZATVORIO U STAN, NIKOME NE OTVARA VRATA: Komšinica otkrila detalje iz DOMA TUGE, otac pokojnog Laće nem od bola, sakrio se od svih (FOTO)

Foto: ATA Images, E-Stock

Dom tuge, kako su mediji nazvali stan pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i muzičara Aleksandra Radulovića Fute, opet je zavijen u crno. Njihov sin, Milan Laća Radulović juče je u toku dana pronađen kako beživotno leži na ulicama Tel Aviva, u Izraelu, međutim, na kapiji još uvek nema nema umrlice, kao ni na vratima stana. Niko ne otvara vrata, prozori su zatvoreni, a ni iz samog stana se ne čuje apsolutno nikakav zvuk.

Republika

Foto: E stock

"Dom tuge" ponovo zavijen u crno

Komšinica, koja je izašla iz jednog od stanova, tužno kaže da su svi stanari šokirani novom tragedijom u domu porodice slavnog tekstopisca. Po njenim rečima, u stan od juče nije niko dolazio, osim jedne gospođe, koja se u njemu zadržala nekoliko sati.

- Velika tuga. Futa je van sebe od očaja. Ne znam kako će ovo preživeti. Slabog je zdravlja, a i retko je izlazio još od kad je naša Maki preminula. Ja sam mu zvonila na vrata tri puta od jutros, ne otvara mi. A sigurno je unutra, gde bi on sad išao? Roletne je spustio, plašim se za njega jako da mu ne pozli. Juče popodne je bila jedna gospođa, mislim da im je to kuma. Čula sam jauke i plač tad, ali nisam htela da idem. Otkad je ona žena otišla, mrtva je tišina. Velika tragedija... Laća je u poslednje vreme slabije dolazio, rekao mi je kad smo pričali da je sad u Novom Sadu. Delovao je dobro i raspoloženo, ali majčina smrt ga je zauvek promenila, videlo se to. Strašno - rekla je komšinica nesrećne porodice za Kurir.

Republika

Foto: E stock

Aleksandar Radulović Futa ne otvara nikome vrata od stana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading