KARLEUŠA PREDVIDELA LAĆINU SMRT! Jedan detalj iz šokantne prepiske mnogima promakao: "Overićeš pre vremena!" (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šokantnoj prepisci izmađu JK i Milana Laće Radulović izneli su niz uvreda međusobno, a Karleuša kao da je u jednom trenutku predvidela njegovu smrt

KARLEUŠA PREDVIDELA LAĆINU SMRT! Jedan detalj iz šokantne prepiske mnogima promakao: "Overićeš pre vremena!" (FOTO)

Foto: youtube.com,ATA Images

Nakon skandala koji je imala sa Milanom Laćom Radulovićem, Jelena Karleuša oprostila se od njega tako što je objavila prepisku sa sinom Marine Tucaković na svom Instagram profilu.

Naime, pre samo nekoliko nedelja Karleuša i Laća su se najstrašnije vređali javno i prepucavali preko društvenih mreža, te su pale i pretnje, a u porukama koje je javno pokazala moglo se videti da je Karleuša predvidela Laćin kraj. 

Republika

Foto: Twitter

 

U porukama koje su šokirale domaću javnost između ostalog je pisalo: 

-Sutra mi vrati pare koje sam ti dala - napisala je Jelena, a on otkrio da ništa nije uzeo, pa joj napisao da je bolje da je k**va.

-Ovo što si napisao da sam k**va, k**va ti je davala pare za lečenje majke, sram te bilo, ološu - dodala je pevačica, na šta je Radulović dodao: 

-Tuži, jedva čekam! - napisao je Laća, na onda je Jelena Karleuša napisala nešto čime je očigledno predvidela njegovu smrt:

-Niko neće tebe da tuži, overićeš pre toga. Sram te bilo, prevarantu - završila je JK.

Republika

Foto: Instagram.com

Karleuša se na Instagramu oprostila od Laće

Podsetimo, Karleuša se sada oprostila od Laće na Instagramu tako što je objavila poslednju prepisku sa njim, u kojoj je on pred smrt oprašta sve što su izrekli jedno drugom. 

- Počivaj u miru dragi Laćo, daleko od ,,krvavih suza" od nesreće i bola... Sve sam ja razumela i sve opraštala, a ovu tvoju poslednju poruku ću čuvati, kao i poslednje Marinine poruke. Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovani sin svoje majke. Talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju. Poslednji pozdrav - napisala je Jelena. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorzo

20.12.2022 17:07

Nije teško predvideti narkomanu, da će umreti od droge.