LAĆA PROMENIO MIŠLJENJE: Hteo da se pomiri sa Karleušom, pa je sada opet UNAKAZIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2022

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović ne namerava da spusti loptu sa Jelenom Karelušom, povukao naredni potez

LAĆA PROMENIO MIŠLJENJE: Hteo da se pomiri sa Karleušom, pa je sada opet UNAKAZIO! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Jk I Laća

Taman kada smo pomislili da se bura između pevačice Jelena Karleuše i Milana Laće Radulovića stišala, sin pokojne hitmejkerke Marine Tucaković pokuvao je sledeći potez i dolio ulje na vatru u već narušenom odnosu sa pevačicom. 

Naime, Milan Laća Radulović nedavno je iznenadio javnost kad je iz nepoznatih razloga povukao svoje tekstove koje je napisao za novi Karleušin album "Alfa" i o tome obavestio pratioce na Tviteru.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Milan Laća Radulović

Ako je sudeći po njegovoj poslednjoj objavi, on je rešio da rat sa Karleušom nastavi, pa  je u novom oglašavanju na Tviteru uz pomoć fotografije opet potkačio Jelenu, ali i Acu Lukasa.

Kako je poznato ovo dvoje umetnika nisu u dobrim odnosima, čini se da je Laća to iskoristio i prozvao oboje uz zajedničku fotografiju uz komentar "Ti i ja smo savršen par".

 

Kako li će Karleuša reagovati na ovo ostaje nam da sazamo.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša

Inače, pevačica je nedavno potvrdila da se na njenom novom albumu neće pojaviti nijedna Laćina pesma, te objavila prepiske kojim dokazuje da Radulović nije ispoštovao dogovor i onda nastavila sa vređanjem.

-Zamoliću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje narkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamoliću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini tolerišem tvoje ispade, ali sada si preterao - napisala je Karleuša tada. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Poaro

22.12.2022 16:35

za prikazivanje nasledjenog i naknadno nadogradjenog dupona ne trebaju stihovi. Sumnjive svako ko preti ili ima motiv.