KARLEUŠA NA ''APARATIMA''! SKANDAL na Dedinju, pevačica doživela najveću NOĆNU MORU! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeleni Karleuši neće biti dobro.

KARLEUŠA NA ''APARATIMA''! SKANDAL na Dedinju, pevačica doživela najveću NOĆNU MORU! (FOTO)

Foto: instagram.com

Samoprozvana diva Jelena Karleuša neretko proziva svoje koleginice, kao i strane zvezde da je kopiraju, a već nekoliko godina joj je na meti pevačica Maja Berović.

Karleuša ju je javno prozivala, nazivala svojom kopijom sa Aliekspresa, upoređivala njihove fotografije, dok se Berovićeva nije osvrtala na njene prozivke i uvrede.

Međutim, sinoć je usledilo iznenađenje koje je zasigurno Jelenu dovelo do ludila. Naime, Maja je objavila fotografiju u brendiranom šarenom kombinezonu, a nekoliko sati kasnije u istom takvom kombinezonu je i Karleuša pozirala na svom Instagram profil.

Da li joj je Maja blokirana ili samo nije imao ko da joj pošalje da je Maja u istoj kombinaciji pa da se ne blamira, ne znamo, ali je sigurno da će poludeti kada bude shvatila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Vlada

20.11.2022 12:49

Kakva vest...

Slobodan Damnjanovic

20.11.2022 13:27

Dokle vise o tom olosu Karleusi koga ona interesuje, sram vas bilo.

Odgovori 6 11
Bhm

20.11.2022 16:16

@Slobodan Damnjanovic - Koga u ovoj bednoj državi da bude sram!?Pa ovde su prostitutke i kriminalci uz politicare VIP osobe!Ovde se u pesmama slave droge,alkohol,prostitucija i kriminal već decenijama!Ovde Karleusa proziva Cecu za pokojnog muza kriminalca a i sama se sa takvima zabavljala a tek to sto je ona u ziriju koji ocenjuje pevanje je apsurd apsurda!Odavno se nicemu u Srbiji ne čudim...

Кокорин

21.11.2022 06:59

Карлеуша има младеж и то јој је карактер.