ŠOK POTEZ MAJKE TRAGIČNO NASTRADALE KRISTINE KIKE ĐUKIĆ: Na godišnjicu ćerkine smrti planira da objavi OVO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.12.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Đukić odlučila se na nesvakidašnji potez na godišnjicu ćerkine smrti

ŠOK POTEZ MAJKE TRAGIČNO NASTRADALE KRISTINE KIKE ĐUKIĆ: Na godišnjicu ćerkine smrti planira da objavi OVO! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Nataša Đukić, majka tragično nastradale jutjuberke Kristine Kike Đukić, nedavno se oglasila putem društvenih mreža i tom prilikom je najavila da će na godišnjicu ćerkine smrti objaviti njen do sada neobjavljeni video-materijal.

Nataša je nedavno najavila da će na svom Instagramu objaviti snimak u kom će otkriti sve dokaze na osnovu kojih tvrdi da njena ćerka nije izvršila samoubistvo, već da je ubijena, ali sada je otkrila da će snimak ipak sačekati.

Republika

Foto: Instagram

Kristina Kika Đukić

 

- Zdravo svima, želim da vas obavestim da neću objaviti video koji sam najavila iz razloga što je iskrslo nešto neplanirano. U četvrtak u 9.30 će biti opelo povodom Kikine godišnjice. U istom periodu na svom kanalu ću objaviti njen do sada neobjavljen video. A na ovaj drugi ćemo morati malo da sačekamo - rekla je Nataša u snimku koji je objavila.

 

Podsetimo, Kika je prošle godine, u noći između 8. i 9. decembra pronađena mrtva u svom stanu, a njena majka od tada pokušava da sazna istinu o smrti svoje ćerke.

Iako je sumnjala da je drugarica kriva za smrt mlade jutjuberke, Više javno tužilaštvo u Beogradu je pre nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading