RASKINULI TEODORA DŽEHVEROVIĆ I NINO ČELEBIĆ? Najavili svadbena zvona, pa sve palo u vodu: Jedan potezih ih odao! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehvetović više ne prati Nina Čelebića na Instagramu

RASKINULI TEODORA DŽEHVEROVIĆ I NINO ČELEBIĆ? Najavili svadbena zvona, pa sve palo u vodu: Jedan potezih ih odao! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Iako je Teodora Džehverović najavila svadbu sa dugogodišnjim partnerom Ninom Čelebićem, sve su prilike da ovaj par neće čuti svadbena zvona. Naime, priče o rastanku "podgrejao" je dokaz, koji se crno-na belo može videti na Instagramu poznate pevačice. 

Naime, Teodora i Nino se više ne prate na Instagramu i sve zajedničke fotografije su ili obrisali, ili sakrili sa svojih profila.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Par se često oglašavao onlajn kako iz topline svog doma, tako i sa putovanja, međutim, kako primećujemo, nijedna više nije dostupna javnosti.

Republika

Foto: Instagram pritnscreen

Teodora Džehvetović više ne prati Nina na Instagramu

 

Podsetimo, Džehverovićeva je želela čak, i svadbu da napravi do kraja godine, ali nije stigla sve da organizuje, pa će na ludi kamen najverovatnije stati na proleće 2023.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading