KAO DA SAM MRTVA! Sindi progovorila o gubitku starateljstva nad ćerkom: Nisam je videla TRI MESECA!

Autor:

Zabava

16.12.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sindi je bila prva javna ličnost koja je ostala bez starateljstva nad detetom.

KAO DA SAM MRTVA! Sindi progovorila o gubitku starateljstva nad ćerkom: Nisam je videla TRI MESECA!

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe Models, s bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem ima ćerku Petru, oko koje su godinama vodili borbu za starateljstvo.

Foto: Instagram

Pevačica Ivana Stamenković Sindi

Pevačica je s bivšim suprugom prvo bila u vezi četiri godine, a posle rođenja ćerke Petre, kako kaže Ivana, počela je da trpi nasilje u porodici. Sindi je bila prva javna ličnost koja je ostala bez starateljstva nad detetom. Od trenutka kada Ivani oduzimaju dete do ponovnog susreta majke i ćerke prošlo je više meseci.


- Nisam videla ćerku tri meseca. Odveo ju je na letovanje, tamo je ostala mesec dana, posle toga je još dva meseca nisam mogla da je vidim, to je bukvalno najteži period u mom životu i najgori. Ja sad, kada ga se sećam, to je kao neka grozna noćna mora. Mnogo sam bila loše, gotovo kao da sam bila mrtva. Jednostavno, nisam imala želju ni za čim. I depresivna i tužna, bez ičega - priseća se za medije bivša modelsica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading