ONE SU MOJE DVE VELIKE LJUBAVI! Olga Odanović otkrila TAJNU koju su svi želeli da znaju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.12.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Radio Mileva" postigla je veliku popularnost, a svi se pitaju koga Mileva, koju glumi Olga Odanović više voli, Sonju ili Nataliju?

ONE SU MOJE DVE VELIKE LJUBAVI! Olga Odanović otkrila TAJNU koju su svi želeli da znaju! (VIDEO)

Foto: Republika

Našu glumicu Olgu Odanović zapažena je u brojnim televizijskim ulogama, a posebno je zablistala u seriji "Radio Mileva", koja prati tri generacije porodice Majstorović, a sada je više govorila o uspehu lika koji tumači u popularnom projektu. 

Na samom početku, glumica nije krila skromnost, pa je otkrila da nema nikakvih novogodišnjih želja: 

-Ja sebi želje ne ispunjavam, želja više i nemam. Mojim dragim sugrađanima bih poželela da nam se vrati radost i osmeh, tada će sve biti lepše i bolje. Ljudi možda misle da to nije važno, ali to je za mene najvažnije, da imamo radosti - rekla je Ogla za Republiku. 

Republika

Foto: Republika

Olga Odanović

Olga je za široke narodne mase otkrila da će biti i treće sezone "Radio Mileve", te istakla da joj je cela ekipa serije prirasla k srcu: 

-Ja bez svojih kolega u "Radio Milevi" ne bih postojala. Zaista sam zahvalna celoj ekipi, od kostima, šminke, mojih scenaca, direktora fotografiji, producenata... Zaista svi funkcionišemo kao jedna porodica - istakla je glumica. 

Za koga se više vezala, za ćerku ili za unuku, Olga Odanović kaže:

-Za obe! Iako su seriji deluje kao da sam više na strani Sonje, Natalija mi je podjednako draga. One su moje dve velike ljubavi - objasnila je ona. 

Šta je još rekla Olga Odanović za Republiku, pogledaje u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading