PRIČALO SE DA NE RAZGOVARAJU: Iva Štrljić objavila OČEVU sliku iz mladosti, pa otkrila u kavim su odnosima! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.11.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Štrljić napokon progovorila o navodno narušenim porodičnim odnosima

PRIČALO SE DA NE RAZGOVARAJU: Iva Štrljić objavila OČEVU sliku iz mladosti, pa otkrila u kavim su odnosima! (FOTO)

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Mnogo se spekulisamo da naša poznata glumica Iva Štrljić i njen otac Milan, čuveni jugoslovenski glumac, nisu u dobrim odnosima, što je ona sada dematovala. 

Naime, Štrljićeva je na svom Instagram profilu postavila očevu sliku iz mlađih dana, uz koju je objavila i srceparajući opis, pa sada više nema dileme da li su otac i ćerka Štrljić u narušenim porodičnim odnosima. 

Foto: ataimages

Iva Štrljić

- Volim ovu tatinu fotografiju. Nekako, kad god bih pomislila na njega, uvek mi se baš ona oslikavala u mislima. Sve je na njoj, onaj lep komadić mladosti, radosti i nekog pitomog, mekanog, čistog pogleda na svet. Neka danas, tek tako, baš ona bude moja mala posveta svim tatama i ćerkama na ovom svetu, tatama koji su tu, tatama koji nisu, tatama koji brinu, tatama koji nedostaju, prezauzetim tatama, tatama sa malo vremena i tatama sa puno, onima koji su stalno prisutni, onima koje život i obaveze odvlače neumorno od kuće, kao i onima koji se trude da prkose svemu tome. Jednostavno tatama i ćerkama - napisala je glumica uz fotografiju slavnog glumca na Instagramu.

Republika

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Iva Štrljić

 

Inače, glumicu i njenog oca je život prerano razdvojio. Posle razvoda roditelja Iva Štrljić je ostala sa majkom u Beogradu, a on se preselio u Split, gde je postao upravnik Hrvatskog narodnog kazališta.

Ivinu objavu možete da pogledate OVDE

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading