SVI SKANDALI MIRJANE KARANOVIĆ: Obračunala se sa staricom, uletela kolima u park, a jedan događaj posebno je ŠOKIRAO sve!

Autor:

Zabava

31.10.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Karanović neretko dospeva u epicentar skandala, a povodi su bili razni

SVI SKANDALI MIRJANE KARANOVIĆ: Obračunala se sa staricom, uletela kolima u park, a jedan događaj posebno je ŠOKIRAO sve!

Foto: printscreen

Naša glumica Mirjana Karanović poznata je po mnogim ulogama, ali neretko dolazi u središte skandala, a čini se da što je starija, sve joj se češće dešavaju situacije kojima šokira domaću javnost.

Rasprava sa staricom

Pre tri dana glumici se desila verbalna rasprava, a potom i fizički obračun sa staricom (82) u Katanićevoj ulici.

Povređena baka je navodno odmah zbrinuta na Banjici, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem lečenju.

Kako je preneo Telegraf, baka je komšinica Mirjanine mame i otišla je kod Mirjane i postavila joj pitanje u vezi sa negom njene majke, a u tom razgovoru je navodno došlo do povlačenja za bluzu, a žena je pala, nakon čega je slučaj prijavljen policiji. Glumica se ovim povodom oglasila i otkrila o čemu se radi. 

- Nije ona meni komšinica. Neću da komentarišem. Pozovite me kasnije - rekla je kratko Mirjana Karanović za Telegraf.

Foto: printscreen/TV Prva

Mirjana Karanović

Kolima ušla u park

Prvi put za pola veka smotre u Aranđelovcu, kako kažu organizatori, desio se neprijatan događaj, a problemi sa Mirjanom Karanović počeli su već od samog početka.

Glumica je želala svoje vozilo da parkira u parku, a potom da ga ostavi na nepropisnom mestu.

Kako su otkrili oni koji su u tom trenutku bili prisutni, glumica je bila neprijatna, počela je da baca palete na mesto gde je želela da se parkira, a onda izrekla sijaset uvreda na račun organizatora.

Ovo je prvi skandal u istoriji ove manifestacije

Karanovićeva je napravila neprijatnu situaciju na manifestaciji "Mermer i zvuci" u Aranđelovcu, kad je odbila da odigra davno dogovorenu predstavu "Balava" dva sata pred početak. 

Glumica je pobesnela kad je videla da se bina nalazi nasred parka, počela je da viče na organizatore da joj "ne pada na pamet da igra u šumi" i vratila se u Beograd.

Republika

Foto: Printscreen

Mirjana Karanović u "Ami Dži šou"

Izjavom šokirala naciju: NATO je morao da nas bombarduje

Svojevremeno se na društvenim mrežama pojavio snimak Karanovićeve kako u jednom intervjuu govori da je naša zemlja morala da bude bombardovana 1999. godine, kada je mnogo naših ljudi izgubilo živote.

Video je tada bio pravljen za produkciju Peščanik.

- NATO je na kraju morao da nas bombarduje, da bi nas zaustavio, kao kada osobi u histeričnom napadu moraš da opališ šamara- rekla je glumica o intervenciji NATO pakta koja je rezultirala brojnim ratnim zločinima i ubijanju civila.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Mirjana Karanović, intervju za "Peščanik"

Bilans NATO bomardovanje Srbije bio je preko 4.000 ubijenih, i oko 12.000 ranjenih, a načinjena materijalna šteta se procenjuje na preko 100 milijardi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Перагеније

31.10.2022 19:54

Хистерична, одувек. Само јој фали шамар, како сама каже...

Svetlana

31.10.2022 23:49

Osvodoceni monstrum, zasto nije u zatvoru?

Žalosna Sova

01.11.2022 07:33

Njeni rani radovi govore da je mirna osoba pa ne bi ona histeričnoj babu opalila šamar,gurnula niz stepenica i možda čak i bombardovala,ma ne bi ona to ........

Pera

01.11.2022 07:49

Go*no auto-šovinističko