GOLMANSKI GENI PORODICE ŠEFIK: Otac Denis legenda u vodi, sin David zaključao mrežu na golu Torlaka!

Autor:

Sport

25.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je prezivati se Šefik!

GOLMANSKI GENI PORODICE ŠEFIK: Otac Denis legenda u vodi, sin David zaključao mrežu na golu Torlaka!

Foto: Republika.rs

Niže lige, David Šefik

Koliko ste samo puta čuli floskule poput onih ’iver ne pada daleko od klade’, ’geni su čudo’ ili ’krv nije voda’? U novoj epizodi Nižih liga, koju možete pogledati na Youtube kanalu Republika News, daćemo vam dokaz ovih teorija.

Republika

Otac, Denis, doneo je mnogo radosti Srbiji svojim odbranama po bazenima širom planete, a sin, David, stavio je katanac na gol Torlaka u Srpskoj ligi Beograd. David Šefik golman je najprijatnijeg iznenađenja trećeligaškog karavana i sa nama je podelio neke, malo poznate, detalje iz života porodice Šefik, ali i svoje karijere.

Kada je, i zbog čega, počeo fudbalsku karijeru, zašto se poput oca nije odlučio za vaterpolo, kako je postao atrakcija među navijačima Crvene zvezde i pored toga što je na tribinu došao u crno-beloj majici i još mnogo toga, čekaju vas u Nižim ligama.

- Otac me stalno prati i njemu je najteže na tribinama. Nema veze što se ne bavimo istim sportom, može da mi da savet, za postavku i ostale golmanske stvari - rekao je između ostalog David, a otkrio je i zbog čega nije krenuo očevim stopama i trenirao vaterpolo:

- Nikada nisam toliko voleo vodu.

Još mnoge zanimljivosti iz života i karijere supertalentovanog 19-godišnjeg golmana možete videti u novoj epizodi Nižih liga na Republici.

Jedno je sigurno, ako se prezivaš Šefik - moraš biti odličan golman!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading