KURTI NASTAVLJA LOV NA SRBE! Oglasio se Petar Petković povodom hapšenja Slađana Trajkovića: On ne želi deeskalaciju situacije!

Autor:

Vesti

16.12.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurti ne želi da smiri tenzije, izjavio je Petković.

KURTI NASTAVLJA LOV NA SRBE! Oglasio se Petar Petković povodom hapšenja Slađana Trajkovića: On ne želi deeskalaciju situacije!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je da novo hapšenje bivšeg srpskog policajca Slađana Trajkovića pokazuje da kosovski premijer Aljbin Kurti nastavlja lov na Srbe i ne želi da smiri tenzije.

Petković je na Tviteru upitao kako se odjednom pojavljuju dokazi protiv Srba koji su napustili kosovske institucije, a nisu postojali dok su bili deo njih.

- Novo hapšenje i to bivšeg srpskog policajca Slađana Trajkovića na КiM pokazuje da Кurti nastavlja lov na Srbe, ne želi da smiri tenzije i deeskalira situaciju! Кako se odjednom pojavljuju dokazi protiv Srba koji su napustili institucije a nisu postojali dok su bili deo kosovsko sistema? - naveo je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading