ZALJUBLJENA SAM U REPREZENTATIVCA, NIJE NIŽA LIGA: Aleksandra Mladenović progovorila o intimi, pa priznala da joj pišu kolege pevači! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.12.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović otkrila šta se dešava u njenom privatnom životu

ZALJUBLJENA SAM U REPREZENTATIVCA, NIJE NIŽA LIGA: Aleksandra Mladenović progovorila o intimi, pa priznala da joj pišu kolege pevači! (VIDEO)

Foto: Republika

Za Aleksandru Mladenović 2022. godina neće ostati u najlepšem sećaju, jer je, kako pevačica sama tvrdi, bila "često bolešljiva", ali i imala loš izbor kada je ljubavni partner u pitanju, s obzirom na to da je pre nekoliko meseci okončala vezu sa kolegom Isakom Šabanovićem. 

Naime, pevačica za naš portal kaže da je spremna da se uda, ali kada naiđe "onaj pravi": 

-Naravno da sam pravila i greške, kao svaki normalan čovek. Već sam rekla šta je moja najveća greška u 2022. godini. Ne bih volela da se ponavljam po tom pitanju. Bude mi baš neprijatno - rekla je Aleksandra Mladenović za Republiku aludirajući na bivšeg dečka Isaka Šabanovića. 

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Mladenović na snimanju novogodišnjeg programu

- Kakav ludi kamen, kad mi Bog pošalje pravog muškarca onda ću da se skrasim i smirim. Do tada vredno radim na novim pesmama, muškarca nema ni na vidiku. Kao i svaka ženska osoba od princa dobijem na kraju konja - priča Aleksandra.

Na pitanje da li bi opet pristala da bude u vezi sa kolegom, pevačica nije isključiva, a onda je priznala da joj mnogi pevači pišu: 

- To se nikad ne zna, ako je neki muškarac pravi, ako se sve poklopi, zaista ne gledam čime se bavi. Bitno je da je dobar čovek i da se mi razumemo. Dosta kolega mi piše. Ljubavne poruke, komplimenti... Nisam toliko glupa da ne mogu da provalim o čemu se radi. Volim i mlađe i starije, nema tu kod mene biranja. Ali više volim mlađe - ističe pevačica i usput otkriva:

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Mladenović na snimanju novogodišnjeg programa RTS

- Ima jedan fudbaler koji mi je zapao za oko. U reprezentaciji je, nije neka liža liga. Samo mi je simpatičan. Nemam nikakav kontakt. Sretnemo se često na privatnim veseljima, ali se ne pratimo na Instagramu. Verovatno ni ne zna da mi je on simpatičan. Nije u pitanju Dušan Vlahović, on mi se ne dopada - zaključuje Aleksandra Mladenović za Republiku.

Šta je još rekla Aleksandra Mladenović, pogledajte u video-zapisu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading