NISMO RATOVALI JEDNO PROTIV DRUGOG: Aleksandra Mladenović i Uroš Živković progovorili o svojoj aferi, pevačica odbila da priča o Isaku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.11.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović i Uroš Živković otrili kako su ostali u dobrim odnosima nakon veze

NISMO RATOVALI JEDNO PROTIV DRUGOG: Aleksandra Mladenović i Uroš Živković progovorili o svojoj aferi, pevačica odbila da priča o Isaku! (VIDEO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Iako su pre nekoliko godina bili u vezi, Aleksandra Mladenović i Uroš Živković pojavili su se na rođendanu koleginice Nadice Ademov i bez ikakvih problema stali pred predstavnike sedme sile i otvoreno govorili o svom odnosu. 

Naime, popularni pevači tvrde da je moguće ostati u dobrim odnosima nakon ljubavne veze, a sada su otkrili i kako im je to pošlo za rukom: 

-Kad su iskrena mišljenja u pitanju, sve se "ispegla", naročito kada nas spaja posao, mi ne možemo da se ne sretnemo. Mi smo i pre veze bili prijatelji, i sama veza se temelji na prijateljstvu, kao što i sami znate, sada smo samo ostali prijatelji - rekao je Uroš za Republiku i dodao:  

-Ostali smo zaista u dobrim odnosima, čujemo se povremeno, ukoliko jedno drugom možemo da pomognemo, uvek smo tu, vrlo smo dobre kolege. To je ljudski, nismo mi ratovali jedno protiv drugog - objasnio je pevač

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Uroš Živković

Na pitanje da li joj je bio rame za plakanje nakon što je raskinula sa kolegom Isakom Šabanovićem, Živković je priznao: 

-Ona ima svoje prijatelje, ja sam tu za nju šta god da joj treba. Mislim da je ona taj raskid prebolela veoma brzo - istakao je pevač. 

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Aleksandra Mladenović

Na pitanje o bivšem dečku Isaku Šabanoviću, Mladenovićeva je bila izričita: 

-Ne bih pričala o tome - bila je kratka i jasna pevačica. 

Šta je još Mladenovićeva još rekla u intervjuu, saznajte u video-zapisu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading