ALEKSANDRU MLADENOVIĆ PRITISKAJU SA SVIH STRANA: "Kod kuće me teraju da se udam!"

Autor:

Zabava

31.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moji roditelji priželjkuju svadbu da se desi svakog dana, ali ja ne mogu da izmislim dečka i da ga samo dovedem, kaže Aleksandra.

ALEKSANDRU MLADENOVIĆ PRITISKAJU SA SVIH STRANA: "Kod kuće me teraju da se udam!"

Foto: Instagram

Pevačica Aleksandra Mladenović kaže da je kod kuće svi teraju da se uda, ali ona i dalje ne želi ništa da forsira i tvrdi da sve dođe u svoje vreme.

- Nije se ništa promenilo kad je moj emotivni život u pitanju. Nema ništa novo, ali, iskreno, priželjkujem da mi se nešto desi, da se konačno promeni status. Moji roditelji priželjkuju svadbu da se desi svakog dana, ali ja ne mogu da izmislim dečka i da ga samo dovedem. Volela bih i ja, ali onda kada se pojavi pravi, ne želim ništa da silim. Ja sam svakako srećna i zadovoljna, a sve će doći u pravo vreme - rekla je Aleksandra u emisiji "Premijera - vikend-specijal", pa dodala:

Foto: Republika.rs

Aleksandra Mladenović

- Znala sam da patim zbog ljubavi, ali sam neko ko tada uđe u muzički studio i posveti se poslu. Nisam rešavala probleme tako što sam skakala iz veze u vezu, već sam htela da reagujem tek kad mi se razbistri glava. Spremam veliko iznenađenje, biće nešto što ljudi nisu očekivali od mene.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Aleksandra Mladenović u beloj haljini

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading