ZAVRŠILA SAM NA PSIHIJTRIJI I PORODILA SAM SE RANIJE! Manekenka progovorila o navodnoj AFERI supruga Dina Rađe i pevača Petra Graša!

Autor:

Zabava

09.12.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Rađa otkrila detalje odnosa Graša i njenog supruga Dina Rađe.

ZAVRŠILA SAM NA PSIHIJTRIJI I PORODILA SAM SE RANIJE! Manekenka progovorila o navodnoj AFERI supruga Dina Rađe i pevača Petra Graša!

Foto: ST/N.Mutić/printscreen/K1 teevizija/instagram.com/viktorija.radja

Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa (45) bila je gost u podkastu ''Ajmo iskreno'' gde je govorila o pričama koje su kružile u javnosti pre 15 godina. Naime, spekulisalo se da njen suprug Dino Rađa i pevač Petar Grašo imaju aferu i to baš kada su ona i Dino čekali drugo dete.

- Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome ko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život. To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno - priznala je ona uz smeh i dodala da se zbog te priče ranije porodila:

 

 

- Završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, a tad sam nosila drugo dete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. februara, zaista sam se porodila. Zaista je Petar Grašo kriv što sam se tad porodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smejala i meni je pukao vodenjak od smeha - ispričala je Viktorija.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Dino Rađa

Kako je rekla, njen ginekolog joj je tada rekao da joj je vodenjak pukao od smeha, a da je dva dana nakon porđaja stajala na prozoru bolnice i gledala u fotoreportere.

- A u isto vreme u Splitu ispred psihijatrije drugi fotoreporteri su čekali kad ću izaći! - ispričala je Viktorija.

Republika

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Petar Grašo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading