DECENIJSKI ČUVANA TAJNA O CECI RAŽNATOVIĆ Dejan Milićević otkrio šta se dešavalo iza kamere!

Autor:

Zabava

05.12.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čveni fotograf nedavno je otkrio da su za potrebe snimanja Cecinog spota "Ljubav fatalna" morali da joj zaližu kosu vodom iz bare, a sada je dodao da to nije sve.

DECENIJSKI ČUVANA TAJNA O CECI RAŽNATOVIĆ Dejan Milićević otkrio šta se dešavalo iza kamere!

Foto: Miloš Nadaždin/Blic TV

Svetlana Ceca Ražnatović

Iako se mnoge mlade zvezde u usponu često žale na uslove i tempo rada, nekada je pevačima bilo neuporedivo teže, o čemu je i posvedočio Dejan Milićević kada je sarađivao sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Foto: E-Stock, ST/Petar Divac

 


Naime, čuveni fotograf nedavno je otkrio da su za potrebe snimanja Cecinog spota "Ljubav fatalna" morali da joj zaližu kosu vodom iz bare, a sada je dodao da to nije sve. Kako bi se dobio taj mačkast dojam, koji je Ceca imala u pomenutom spotu, nokte su joj pravili, verovali ili ne, od kutije od pavlake.


- Pravili smo veštačke nokte od kutije od pavlake. Kada smo hteli da Ceca ima mačkaste nokte, morali smo da improvizujemo. To tad nije moglo da se kupi. Nije imalo ni vremena da se izliva, već se od pavlake iseče nokat i prelakira se crnim lakom. Onda se ti nokti zalepe selotejpom, stavi se rukavica preko i to bude top - ispričao je Milićević.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading