ZIMSKI RADOVI SU U TOKU: Na proleće će stadion zasijati u novom ruhu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska pauza je u toku, ali radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova ne staju.

ZIMSKI RADOVI SU U TOKU: Na proleće će stadion zasijati u novom ruhu! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Sirig

Sirig, mesto koje je nastalo 1927. godine na pustari koje su naselile porodice iz Bođana i Vajske koje su raseljene usled plavljenja Dunava tokom 1924. i 1926. godine, svoje sportsko ljubimče ima u vidu OFK Sirig.

 

Prethodne sezone OFK Sirig je ubedljivo osvojio prvu poziciju u okviru Gradske lige Novog Sada. Plavo-beli su u 30 odigranih mečeva ostvarili 28 pobeda i svega dva poraza čime su obezbedili plasman u viši rang, Prvu novosadsku ligu.

Tokom prethodne jeseni u višem rangu takmičenja, fudbaleri Siriga su zauzeli šestu poziciju sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i isto toliko poraza. Time je novajlija sa 25 osovjenih bodova sebi obezbedio poziciju u gornjem domu elitnog ranga novosadskog fudbala i već sada se slobodno može reći da do kraja šampionata neće brinuti o primarnom cilju, opstanku u ovom rangu takmičenja.

Istovremeno sa postizanjem dobrih rezultata na zelenom tepihu u OFK Sirigu rade i na poboljšanju instrastrukturnih uslova. 

 

Nakon trijumfa u poslednjem jesenjem kolu protiv Tatre iz Kisača (4:1), započeti su radovi na adaptaciji i sređivanju prostorija koje se nalaze u sastavu upravne zgrade. Postavljena je nova stolarija, okrečene su četiri prostorije i u njima se postavljaju novi podovi.

Jasno je da svi u OFK Sirigu imaju velike ambicije, a u dogledno vreme ova ekipa će konkurisati i za plasman u vojvođanski fudbalski rang.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading