DOBAR DAN, LEPOTICE! Ruška Jakić blista u DEVETOJ deceniji: Pojavila se u HIT izdanju, na izgledu bi joj pozavidele mnogo mlađe dame! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.12.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruška Jakić uskoro puni 85. godina, ali i dalje ne dozvoljeva da je vreme uzme pod svoje

DOBAR DAN, LEPOTICE! Ruška Jakić blista u DEVETOJ deceniji: Pojavila se u HIT izdanju, na izgledu bi joj pozavidele mnogo mlađe dame! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Popularna televizijska voditeljkanovinarka i autorka Ruška Jakić još jednoj je pokazala da joj godine ne mogu ništa, kada ju je oko naše kamere uhvatilo usred bela dana kako ispija kafu u jednom prestoničkom lokalu.

Naime, voditeljka koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uskoro puni 85 godina, a sudeći po onome što smo zatekli na delu, moglo bi se reći da bi Ruški na izgledu pozavidele mnogo mlađe dame.

Kao i obično, pokazala je da se ni na neobaveznu kafu ne dolazi bez ful šminke, dok je voditeljka na sebi imala bundu na pruge, kapu sa detaljima, a bila je obučena po poslednjoj modi.

Republika

Foto: republika.rs

Ruška Jakić u kafiću

Uprkos tome što je u devetoj deceniji života, može se zaključiti da je Jakićeva veoma vitalna, a pored toga je i radno aktivna, što joj, bez sumlje, daje još veću volju za životom.

Republika

Foto: republika.rs

Ruška Jakić u kafiću

Podsetimo, Ruška Jakić i dalje uređuje i vodi emisiju “Ljubav i moda” koja se emituje tri decenije, a iza sebe ima tri braka i kćerku Anu. Osim što je svojevremeno drugovala s nekim od najznačajnijih umetnika druge polovine XX veka (Momo Kapor, Olja Ivanjicki, Aleksandar Joksimović) njenom zaslugom je Jugoslavija dobila licencu za učešće na izborima za Mis sveta, prenosi Gloria.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

12.12.2022 15:11

Da se uplašiš, kako - blista, čime ? Retko antipatična, nemam šta od nje da naučim. Da je pametna, ne bi bila non - stop u medijima, bre!