DIVNE VESTI U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ: Lepa Manuela iznenadila roditelje i javnost, pevačica PONOSNA na naslednicu, otac Toni sija od sreće!

Autor:

Zabava

03.12.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Manuela Bijelić, nije krila da ima talenat za muziku.

DIVNE VESTI U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ: Lepa Manuela iznenadila roditelje i javnost, pevačica PONOSNA na naslednicu, otac Toni sija od sreće!

Foto: Instagram

Za Manuelu Bijelić, ćerku muzičke zvezde Dragane Mirković, i njen talenat za muziku svi su znali. Prvi put kada je osetila potrebu naslednicu da pohvali, pevačica je tu informaciju podelila s javnošću, dok pohvale nije štedeo ni brat Marko, odnedavno takođe u muzičkim vodama.

Da peva odlično i ima prelep glas priznala je i sama Manuela, međutim, za razliku od brata, doskoro nije pokazivala mnogo interesovanja da javno predstavi svoj talenat.

Foto: Instagram

Ćerka Dragane Mirković, Manuela

Sudeći po najnovijim vestima, ćerka Dragane Mirković odlučno i ozbiljno je zagazila u muzički svet. Kaver (eng. cover, obrada), objavljen na muzičkoj platformi Jutjub svedoči tome da je Manuela započela pevačku karijeru i to duetom sa prijateljem Lukom, i to na engleskom jeziku. Ne sumnjamo, međutim, da će naslednica pevačice i bogatog biznismena, Tonija Bijelića, snimiti nešto i na maternjem jeziku, i time zadovoljiti i želje svojih roditelja.

Dragana Mirković je jako ponosna na svoju decu i jednom prilikom je otkrila čime se bave i kako ih je vaspitala.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je Dragana medijima i otkrila da svoju decu uči pravim vrlinama.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković ponosna na svoju decu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading