VASA MICIĆ MVP KOLA U EVROLIGI: Centar Partizana za dlaku ostao bez velike nagrade!

Autor:

Sport

03.12.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za srpskog košarkaša.

VASA MICIĆ MVP KOLA U EVROLIGI: Centar Partizana za dlaku ostao bez velike nagrade!

Foto: Profimedia.rs

Vasilije Micić

Vasilije Micić, košarkaš Anadolu Efesa, osvojio je MVP nagradu u 11. kolu košarkaške Evrolige, pošto je u pobedi svoje ekipe nad Olimpijakosom, rezultatom 82:71, zabeležio indeks korisnosti od 31.

Srpski košarkaš je bio na korak do tripl dabla, a meč je na kraju završio sa učinkom od 18 poena, uz po devet skokova i asistencija, što mu je bilo dovoljno za novu MVP nagradu.

Ipak, srpski košarkaš nije imao najbolji učinak u ovom kolu, pošto su čak trojica igrača imala veći indeks korisnosti, ali pošto su njihove ekipe izgubile, nagrada je otišla u ruke srpskog košarkaša.

Lorenco Braun je u porazu Makabija upisao 43 indeksna poena,a za njim je sledio Matijas Lesor, centar Partizana, koji je imao indeks korisnosti od 37, pa ga je pobeda crno--belih delila od nagrade. Sledeći na listi je Brendon Dejvis, koji je imao 33 indeksna poena u porazu svog Armanija, dok listu od pet najboljih igrača ovog kola zaključuje Derik Vilijams, koji je imao jedan poen manje od Micića, u pobedi svog Panatinaikosa protiv Žalgirisa.

U oovm kolu su srpske ekipe imale polovičan učinak, pošto je Partizan poražen od Valensije, dok je Zvezda savladala Virtus

U narednom kolu, osmog dedcembra, u okviru 12. kola Evrolige, snage će odmeriti Partizan i Crvena zvezda, a domaćin će biti crno-beli.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading